Ne égesd a zsírt, pisild ki!

Hány napot, hetet, hónapot kínoztad magad azért, hogy leadd a felesleges zsírréteget a testedről? Már egy éve fogyókúrázol, kevés eredménnyel? Ennek mostantól vége!

Sok a túlsúlyos gondokkal küzdő nő és férfi, de leginkább a nőket sújtja az állandó súlyprobléma. Egy kis lazítás az életében, és máris nehezebb lesz három kilóval, amit aztán megint csak tornával, diétával lehetett eddig ledolgozni.

Ám a legújabb fogyókúrás eljárás szerint nem kell tovább kínlódni, kalóriát számlálni, válogatva étkezni!

Egy fogyókúrás klinika feltalálta a fogyókúrás injekciót, mely a zsírt folyékony halmazállapotúvá varázsolja és egyszerűen csak kipisili a páciens a szervezetéből a felesleges zsírmennyiséget. A fogyókúrázók örülnek, de néhány szkeptikus szerint ez még sem olyan egyszerű.

A fogyókúrás klinika állítása szerint az Aqualyx nevű injekciónak nincs semmilyen mellékhatása, és az eltüntetett zsír sem tér vissza – vagyis nem egy újabb jojó effektusra hajazó csodaszerről van szó! Az eljárást ellenzők szerint az injekció alkalmazásra hatással van a koleszterin szintre, méghozzá káros hatást gyakorol rá. A hirtelen ütemben csökkenő zsírmennyiség hirtelen emelkedő koleszterinszintet jelent, melynek további egészségügyi kockázatai vannak.

A klinika már alkalmazza az új módszert, mely szerint a problémás területre beinjekciózott Aqualyx lebontja a zsírszövetet, folyékony halmazállapotúvá válva a vérrendszeren keresztül távozik a páciens szervezetéből: egyszerűen csak kipisili a fogyni vágyó a felesleget.

Az új kezelés mechanizmusa szerint a növényi polimereket tartalmazó anyag rátapad a zsírsejtekre, majd azok sejtfalát feloldva könnyen üríthetővé teszi a zsírt. Egy kezelés három hétig tart, és ez alatt az idő alatt a vizelettel távozik a feloldott zsírmennyiség.

Az injekciózás tipikusan a női problémás testrészekre alkalmazható: combra, hasra, fenékre, térdre, de a nyak, áll, arc területén jelentkező tokák sem menekülhetnek a kezelés alól.

A fogyókúrás klinika állítása szerint a problémás testrészünkkel az Aqualyx kezelés után olyan lesz, amilyenre a páciens mindig is vágyott, anélkül, hogy a zsírfelesleg visszatérne – tehát nincs jojó effektus – és ez az állapot tartós marad.

A kezelés igénybevétele ellen hangot adó kritikusok szerint az eljárásnak egyetlen nagy hibája van, ami akár életre szóló egészségkárosodást is eredményezhet: méghozzá az, hogy a feloldott zsír a véráramba kerülve hihetetlen mértékben megemelheti a szervezet koleszterinszintjét.

Persze az eljárás előtt és utána is fokozott orvosi ellenőrzés szükséges, így a klinika szerint a szkeptikusok által hangoztatott érvek kivédhetők.

Sokan örülhetnek az új találmánynak, hiszen a sok fárasztó edzés és ételmegvonás ellenére is nehezen mozdul lefelé a mérleg nyelve, de az injekciós fogyásnak köszönhetően hamarabb elérhetik a vágyott testsúlyt és centiket. Nem kell a fogyásért tovább futni, tovább görcsölni – egy kezelés és a problémás terület újra szép lehet.

Jó megoldást nyújthat azoknak, akik 10-20 kilótól akarnak megszabadulni, és talán jó megoldás azoknak is, akik akár 50-60 kiló feleslegtől szabadulnának meg.

Hogy ez mennyibe kerül? A klinikán egy kezelésért 100.000 forintot kell kezelni és a kezelés után még egy párszor meg kell jelenni az intézményben, hogy az eredményeket nyomon kövessék.
Az ára még ahhoz képest nem is sok, hogy mennyit költenél fitneszbérletre, vagy hogy mennyit költöttél már fogyasztó csodaszerekre.