Élete során minden férfi tapasztal bizonyos fokú potencia problémákat. A szerencsésebbek enyhébbeket és csak alkalmanként, de vannak, akik rendszeresen, esetleg súlyosabb tünetekkel élik meg a merevedési nehézségeket. 

Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 természetes módszert, mellyel akár Ön is egyszerűen fokozhatja hálószobai teljesítményét!

5 természetes módszer a férfi potencia javítására:

  1. Hagyja abba a dohányzást!
    Az erekció létrejöttéhez és fenntartásához arra van szükség, hogy a pénisz gyorsan és zökkenőmentesen megteljen vérrel. A dohányzás közismerten rossz hatással van az erekre és a vérkeringésre, így amennyiben dohányzik, a dohányzás abbahagyásával jó eséllyel javulhat szexuális teljesítménye is. (A számos egyéb pozitív hatás mellett.)
  1. Csak mérsékelten fogyasszon alkoholt!

Bár az alkohol segít ellazulni, ami egy friss kapcsolat esetén elsőre jó ötletnek tűnhet az első együttlét előtt, a túlzott alkoholfogyasztás már pont az ellenkező hatást válthatja ki, erősen rontva a potenciát. Ezért mindenképp ügyeljen rá, hogy az együttlét előtt (és lehetőleg minden adandó alkalommal) csak mértékkel fogyasszon alkoholt. A rendszeres túlzott mértékű alkoholfogyasztás akár tartós, visszafordíthatatlan problémákat is okozhat a szexuális teljesítményben.

  1. Sportoljon rendszeresen!

Persze, tudjuk, a sport szinte minden listán szerepel, aminek kis köze is van az egészséghez, éppen ezért elcsépelten hangozhat, de nyilván nem véletlen, hogy annyi helyen hangsúlyozzák. A rendszeres sportolás javítja az állóképességet, az általános közérzetet és pozitív hatással van a keringésre is, aminek a merevedésben játszott fontosságát fentebb már említettük. Kifejezetten fontos a rendszeres sportolás ha túlsúllyal küzd, a test zsírszövete ugyanis a tesztoszteront ösztrogénné alakítja, az alacsonyabb tesztoszteron szinttel pedig nehezebben jön létre a merevedés.

  1. Figyeljen a táplálkozásra!

Ügyeljen rá, hogy ne fogyasszon túl zsíros ételeket, különösen ne a tervezett együttlét előtt. Ha túlzottan leterheli szervezetét nehéz ételekkel, nehezebben tud majd ráhangolódni az együttlétre, testének plusz feladatot ad, ami könnyen csődöt mondhat így, mikor a merevedés létrejöttét kellene megvalósítania. 

  1. Próbáljon ki növényi potencianövelő termékeket!
    A növényi potencianövelő készítmények étrend-kiegészítő minőségben kínálhatnak megoldást merevedési nehézségeire. Mivel ezek a termékek kizárólag gyógynövényi hatóanyagokat tartalmaznak, így biztonságosan alkalmazhatók. A koncentrált hatóanyagoknak köszönhetően pedig jó eséllyel javíthatnak szexuális teljesítményén.