A gép egy nagyszerű randevúzási lehetőség a moziban, amelyet feltétlenül fontolóra kell vennie, ha mérlegeli lehetőségeit. A filmben, fehér csülkös akciófilmben Brodie Torrance (Gerard Butler) pilóta megmenti utasait egy villámcsapástól azzal, hogy kockázatos leszállást hajt végre egy háború sújtotta szigeten – csakhogy a leszállás túlélése csak a kezdet volt. Amikor az utasok többségét veszélyes lázadók túszul ejtik, Torrance egyetlen személyre számíthat segítségére, Louis Gaspare ( Mike Colter ), egy megvádolt gyilkos, akit az FBI szállított. Az utasok megmentéséhez Torrance-nek Gaspare segítségére lesz szüksége, és megtudja, hogy Gaspare több mindenről van szó, mint amilyennek látszik.

A jó

Szerintem ez a film tökéletes streamelésre. A Plane egy egyszerű című és feltevésű film, amely otthonosan Netflix eredetinek tűnik. A gép című film egy tipikusan csendes januári szezonban nyílik meg a mozikban. A Repülőgép egy olyan film, amely egy történetbe sodor, amelyben hőseink egyre veszélyesebb helyzetbe repülnek. A tét gyorsan növekszik, ahogy a film oda-vissza száguld a feszültséggel teli körülmények és a szívdobogtató akciók között. Gerard Butler higgadtan navigál át minket egy leszálláson, ami túlságosan is hihetőnek tűnik.Éreztem a Twighlight Zone vibrációit, miközben figyeltem a helyzet elkerülhetetlenségét, miközben Brodie nyugodtan navigált a gépen a leszálláson. Gerard Butlert nem Rambóként mutatják be, és nem is szánkózik ezeken a srácokon ebben a dzsungelben. ez olyan valaki, aki mindent megtesz, hogy meghamisítsa, amíg meg nem csinálja és él. Ezután elvezet minket az akció csúcspontjához, ami egy tisztességes küzdelem a dzsungelben a film felénél, bizonyítva, hogy Gerard Butler még mindig természetes, amikor eljön az akciójelenet ideje.Gerard Butler mint Brodie Torrance és Mike Colter mint Louis Gaspare a PLANE-ban. Fotó: Kenneth Rexach
A repülőgép lélegzetelállító, a film gyors ütemben halad, és gyorsan belemerül a veszélybe. Gerard Butler és Mike Colter egy furcsa pár, akik jobban együttműködnek egymással, mint egyedül. A film gyorsan megmutatja nekünk minden erősségüket, és bölcsen gyorsan mozgatja a filmet, hogy bemutassák, mire képesek. Mike Colter Louis Gaspare-je szórakoztató, karizmatikus, és tud franciául! Gerard karaktere, Brodie Torrance csendes, óvatos és számító. Jól kiegészítik egymást ennél a filmnél, ezért nagyon szeretem a szereposztásukat ehhez a szórakoztató filmhez.

A rossz

Nem tudom megmondani, ki a rosszfiú ebben a filmben. Tulajdonképpen megtehetem, ez a fickó játssza Junmart. Nem tudok sokat mesélni a karakteréről vagy az indítékáról, ami azt eredményezi, hogy karaktere a cselekmény tiszta kényelmének érzi magát. Ő egy kalóz, akinek túszokra van szüksége, és a túszok kényelmesen lezuhannak a kertjében. Junmar bizonyíték arra, hogy a Plane nem tudja, milyen történetet akar elmesélni. A Plane azzal kacérkodik, hogy egyszerre akciófilm és feszültségfilm, anélkül, hogy teljes mértékben elkötelezné magát egyik mellett, és ez meg is látszik. Rengeteg olyan cselekménykényelem, amely az utolsó pillanatban menti meg hőseinket, és eltávolítja a veszélyérzetet. A gép leszállása elég csodálatos, de szürreális, amikor a szerencsétlenség túlélői viszonylag könnyedén tudnak élelmet találni és menedéket építeni maguknak.Szerintem Mike Colter Louis Gaspare-je több karakterbővítést és fejlesztést érdemelne. Louis időnként megoszt itt-ott egy-egy mondatot magáról, de egyáltalán nem mutatnak minket. Szerintem Mike Colter jól teljesít. Az a bajom, hogy az írás rossz szolgálatot tesz a karakterének. Louis Gaspare-nek súlyos hiányosságai vannak a karakterfejlődésben, és nem tudjuk meg a valódi motivációját. Louis-t többnyire fegyverként mutatják be, amellyel Brodie olyan katonákat öl meg, akikkel nem hajlandó megölni magát.